GLUTENSİZ YİYECEKLERİNİZİ KENDİNİZ YAPIN
1*paket WAI WAI
KIRILARAK UFALTILIR BİR TEPSİYE DİZİLİR VE ÜZERİNE ÇEŞMEDEN SU BOŞALTILIR 20 DK BEKLETİLİR YUMUŞAYINCA BİR SÜZGECE ALINIR SUYU İYİCE SÜZÜLSÜN
4 BARDAK ŞEKER
4 BARDAK SU BİR TENCEREYE ALINIR VE KAYNATILIR
YARIM LİMON ŞERBETE SIKILIR
VE KAYNATMAYA DEVAM EDİLİR KAŞIĞA ALINIP AKITILIRKEN İP GİBİ AKIYORSA ŞERBET TAMAM
SÜZGEÇTEN KADAYIF ALINIR
YARISI BİR TEPSİYE DİZİLİR ÜZERİNE İSTEĞE GÖRE CEVİZ SERİLİR
DİĞER KADAYIFIN YARISI CEVİZİN ÜZERİNE SERİLİR
VE BİR TABAK ALTI İLE BASTIRILARAK SIKIŞTIRILIR
İYİCE BASTIRILIR üzerine eritilmiş biraz tereyağı gezdirilir
VE ŞERBETİ DÖKÜLÜR OCAĞA KONULUR 10 DAKİKA KAYNATILIR
KIZARMIŞ İSTEYENLER FIRINDA 15 DK PİŞİREBİLİR ÇOK KALIRSA SERT OLUYOR
SONRA SOĞUMAYA BIRAKILIR
AFİYET OLSUN
Vahdet yanık