GönderenKonu: AYVA TATLISI (GLUTENSİZ)  (Okunma sayısı 617 defa)

Vahdet

  • Site Yöneticisi
  • İleti: 140
  • Üyelik Tarihi: 02-07-2017
AYVA TATLISI (GLUTENSİZ)
Tarih : 10-12-2017 Saat : 12:58


10tane ayvayı temizleyip soyup limonlu suda 10dk bekletin
sonra tencerenin altına kabuklarını çekirdeklerini atın
5tane karanfil atın 10 15 tane vişne attım renk vermesi için
sonra ayvaları dizin 12kaşık şeker 2 su bardağı su katın ve yumuşayana kadar
 ters düz çevirerek pişirin.
soğuduktan sonra göz kararı kremşanti hazırlayıp cevizle ve vişneyle süsleyebilirsiniz.Bazende kaymak koyuyorum ben üzerine nasıl isterseniz süsleyebilirsiniz
Serap Cosgun