Malzemeler :
125 ml şeker
1 paket margarine (oda sıcaklığında olacak)
1 fiske tuz
1 paket vanilya
1 yumurta
2 tatlı kaşığı haşhaş
250 ml Badem unu
250 ml Schär mix b
Yapılışı :
Yağı şekerı mikserle çırpın.
Tuz vanilya şekeri yumurtayı haşhaşı ilave edip çırpın.
Son olarak badem ve Schär ununu ilave ederek çırpın.
Streçfilme sarip bir saat derindondurucuda bekletin.
Fırın kağıdın üzerinde acıp kalıplarla şekil verin.
Önceden ısıtılmış fırında 180° 12 dk pişirin.
Soğuduktan sonra yuvarlak olana çilek receli surdum kapattım.
Kalanıda yuvarlayıp yaptım.
Afiyet olsun.
125 ml şeker
1 paket margarine (oda sıcaklığında olacak)
1 fiske tuz
1 paket vanilya
1 yumurta
2 tatlı kaşığı haşhaş
250 ml Badem unu
250 ml Schär mix b
Yapılışı :
Yağı şekerı mikserle çırpın.
Tuz vanilya şekeri yumurtayı haşhaşı ilave edip çırpın.
Son olarak badem ve Schär ununu ilave ederek çırpın.
Streçfilme sarip bir saat derindondurucuda bekletin.
Fırın kağıdın üzerinde acıp kalıplarla şekil verin.
Önceden ısıtılmış fırında 180° 12 dk pişirin.
Soğuduktan sonra yuvarlak olana çilek receli surdum kapattım.
Kalanıda yuvarlayıp yaptım.
Afiyet olsun.