GönderenKonu: TAVADA GLUTENSIZ BROWNI  (Okunma sayısı 1475 defa)

Senem

  • Yetkilendirilmiş Üye
  • İleti: 64
  • Üyelik Tarihi: 26-11-2017
TAVADA GLUTENSIZ BROWNI
Tarih : 17-04-2019 Saat : 16:43

Malzemeler :
1 yumurta 
1 yk yoğurt 
1yk yulaf
1 hindistan cevizi rendesi
1 yk kakao
1 yk süzme bal
1 paket kabartma tozu 

Yapılışı :
Bütün malzemeleri bir kaba alıp çırpın akışkan bir hamur elde edin. Küçük bir teflon tavaya birazcık yag dökük kek hamurunuzu içine döküp üzerini kapatıp kısık ateşte 15 dk 
kontrollu pişirin. Soğuduktan sonra ters cevirip üzerine bitter çikolata eritip üzerine döküyoruz.
Arzuya göre ceviz madem üzerine serpip servis edin.
Afiyet olsun.