GönderenKonu: GLUTENSIZ MANTI  (Okunma sayısı 907 defa)

Senem

  • Yetkilendirilmiş Üye
  • İleti: 64
  • Üyelik Tarihi: 26-11-2017
GLUTENSIZ MANTI
Tarih : 23-04-2019 Saat : 18:03
Malzemeler  :
2 sb Schär mix b 
2 sb Schär Mehl Farine 
1 yk sıvıyağ 
1 tatlı kaşığı tuz 
1 adet yumurta 
1 çay kaşığı xanthaangom  ( olmazsa da olur )
1.5 sb ılık su 
Hamuru iyice yoğurun streçfilme sarıp buzdolabında 2 saat bekletin. Tekrar yoğurup 4 bölün az nişasta ile acın.
Istediğiniz gibi şekil verip hazırlayın.
Not : ege unu sinangil unu metvak unu ile de denedim bu tarifi gayet güzel oldu.
Afiyet olsun.