GönderenKonu: GLUTENSIZ TAVADA YUMUŞACIK EKMEK  (Okunma sayısı 960 defa)

Senem

  • Yetkilendirilmiş Üye
  • İleti: 64
  • Üyelik Tarihi: 26-11-2017
GLUTENSIZ TAVADA YUMUŞACIK EKMEK
Tarih : 28-11-2017 Saat : 11:15

2 yumurta
2 yemek kaşığı glutensiz un
1 yemek kaşığı mısır unu
1/2 çay kaşığı kabartma tozu
1 fiske tuz
1 yemek kaşığı süt 
2 yemek kaşığı kaşar peyniri
Biraz dereotu

Bir kab alın içine yumurtayı kırıp çırpın geri kalan
malzemeleride ilave edip iyice çırpın ve son olarakta
kaşarı küp kesin dereotunu ince kıyın içine döküp karıştırın.
Karışımın hepsini az yağlı teflon tavada döküp iki taraflı
Orta ateşte pişirin.Hem doyurucu hem lezzetli.

Afiyet Olsun.