GönderenKonu: GLUTENSİZ BÖREK  (Okunma sayısı 810 defa)

Vahdet

  • Site Yöneticisi
  • İleti: 140
  • Üyelik Tarihi: 02-07-2017
GLUTENSİZ BÖREK
Tarih : 30-11-2017 Saat : 12:11


GLUTENSİZ BÖREK

MALZEMESİ 3-s.b. un 
1 yumurta 
bir paket kabartma tozu biraz tuz
alabildiği kadar sütle kardım kulak memesi kıvamına gelince
açabildiğim kadar ince yufka açtım 
yufkaları tencerede kaynayan suyun içine attım 6-8 dakika kaynattım
tepsiye 1 yufka üzerine önceden hazırladığım içi serdim 1 yufka iç 
en üst yufkaya yumurta sürdüm önceden 250 derece ısıtılmış fırında 20 dk pişirdim ben içini kıymalı yaptım isteğe göre iç yapabilirsiniz GERÇEKTEN HARİKA OLDU.Vahdet yanık.