GönderenKonu: GLUTENSİZ MISIR EKMEĞİ  (Okunma sayısı 1100 defa)

Senem

  • Yetkilendirilmiş Üye
  • İleti: 64
  • Üyelik Tarihi: 26-11-2017
GLUTENSİZ MISIR EKMEĞİ
Tarih : 11-04-2018 Saat : 23:26

Malzemeler :

1 yumurta 
1 fiske tuz
1 su bardağı süt
yarım su bardağı sıvı yağ
250 gr mısır unu
1 paket kabartma tozu 

Hazırlanışı :

Yumurtayı ve tuzu bir kaba alın mikserle çırpıp köpük oluşturun.
Sütü ve sıvıyagı ilave edip çırpın.
Mısır unu ve kabartma tozunu da ilave ederek spatula ile iyice karıştırın.
Küçük bir borcama yağlı fırın kağıdı serip hamurunuzu içine dökün.
Önceden ısıtılmış fırında 180 °  30 dk pişirin.

Afiyet olsun.